About Us

Sejak tahun 2009, Pastiskor telah menghasilkan buku ramalan UPSR, PT-3(dahulu PMR) dan SPM yang berkualiti untuk membantu ribuan pelajar Malaysia menghadapi peperiksaan.

aboutuspastiskor

PENCAPAIAN KAMI:

achievements

achievementspart2

Ramai guru, ibu bapa dan pelajar mempercayai buku pastiskor kerana lebih 70% daripada soalan ramalan yang di spot keluar dalam peperiksaan sebenar.Pastiskor juga sentiasa memastikan buku-buku yang dihasilkan memenuhi perkembangan pendidikan terkini.

Pastiskor telah terpapar dalam surat khabar dan tv sebagai pembuat soalan ramalan terbaik di Malaysia. Pada tahun 2016, Pastikor melalui subsidarinya(pesatedu) telah dianugerahkan pengiktirafan seminar terbaik Malaysia oleh HELP University College.

Dalam talian pula, Pastiskor muncul tempat pertama dalam carian google untuk “tips peperiksaan”.

Penyediaan buku pastiskor berbeza dengan buku lain di pasaran kerana focus utama penyediannya adalah ramalan peperiksaan sebenar. Proses ini bermula dengan analisis terperinci soalan-soalan percubaan, peperiksaan sebenar, peperiksaan akhir tahun dan pecutan akhir yang disediakan di beberapa buah negeri terpilih.

Kemudian guru-guru pakar subjek akan memilih soalan untuk dimasukkan kedalam buku Pastiskor. Soalan-soalan ini akan disertakan dengan jawapan dan sebelum dicetak, buku pastiskor akan disemak oleh guru penanda kertas untuk memastikan kualiti soalan dan jawapan yang terbaik.

Buku Pastiskor memudahkan pelajar mengulangkaji pelajaran dengan memfokus bahagian-bahagian yang penting dan membantu pelajar menjawab soalan dengan yakin dan tenang.

Buku Pastiskor hanya dijual dalam talian(online) atau boleh dibeli dari pejabat agen-agen kami.